Hej tänkte jag berättar lite om livet med konst! Idag besök av en målare som titta runt och tidigare i veckan besök av en vän kund, som oxå är spekulant på en målning ! Det är så ibland tar det tid oxå att Göra om för det. Hon är så gullig 😊, det är kul att både vara vän och kund . Och i helgen blir det en kund som hämtar en beställning på en akvarell som är 150”105 wow ja det är en process där jag får titta på flera bilder som sedan skissas upp försiktigt med akvarell pennan. Inspirationer kommer ofta från TV film djur och människor magasin tidningar och framför alltid verkligheten. Fotar gör hela tiden nästan lite för mycket. så sedan har jag Liljevalchs som väntar , Söderköpings tävling är nu på gång hoppas jag är 1 av 7 dom får måla på elskåp. Efter nu tänker jag göra Grisaille målningar och träådring marmorering , så jag får några nya till min portfolio. Ska bli så kul, målaren som jag pratade med sa att det är svårt att ta sig in i dekormåleriet fast jag jag är utbildad mer än många! Men kommer in snart …… hoppas jag eller övertygad. Ger mig inte 🥰 ha det fint så länge alla fina

Kategorier: Uncategorized

1 kommentar

My Leffler · september 22, 2020 kl. 6:11 e m

Hej gillar verkligen din konst, du är skicklig . är själv dekormålare sen 30år tillbaka, vill gärna ha en samarbetspartner ibland, Skulle vara trevligt att träffas , prata måleri, på olika sätt kanske kan det vara givande !?
Bästa hälsningar My Leffler
myspyyy@gmail.com

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *