Myter är ju så spännande oxå, men har har inte direkt skapat något om det! Det är ändå spännande historia och konst är en del av min framtid, älskart #underbart. Himlar har jag ju gjort några små medel och gigant, så kul med det, och måla något om en berättelse om just” den” himmelen ”storytelling” eller just för att det är vackert. Har snart nya mål och repertoarer, det är just resan inte målet . För vad gör jag sen? Vill uppnå målet men ändå inte?! Ha ha ja det är ord och inga visor, kreativ rolig galen underbar och ja vad mer kan man vara? Eller jag , hur orkar man i dessa tider annars? Ta hand om er och njut trots allt ,medans världen står stilla lite

Himmelsmålning på skiva med canvas , ska bli med historia oxå människor hästar architectur a la #versaille
Min första himmel och min älskade barockkrona sne och vind
Min ”konstkatt zahara och ornament under mitt gamla rokoko bord 😘
Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *