Intarsia pannå

Hej så superkul att vara mitt i ……. otroligt tråkig tid så vill gärna liva upp er alla att det kommer bli ”så mycket bättre” sedan. Har själv fullt upp nu med kropp och knopp. Hälsan och motionen har just nu styrt mig lite. Det är en utmaning att ha olika sjukdomar, ibland krockar de, diabetes 2 och sköldkörteln. Men kosten det viktigaste. Jag tänker så här denna webbplats är min hemsida jag tänker vara den jag är! Mig själv , det ska vara innehållet som är viktigt inte en bara snygg platonisk sida för dekormålning !det är det ,det handlar om ,så nu ska jag fortsätta med träådring marmorering . Så nu är det oxå bestämt att Liljevalchs vårsalong 2021 blir till våren över sommaren . Fick Mail om det från Mårten . Tänkte visa någon träådring på bild. Vill att ni håller i och håller ut hemma ,!så vi blir alla snart rörliga ute i samhället , och trevlig advent och lucia till er från mig på Leila Lagrén Art Smart 🎄🎅🏻

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *