Hej nu släpper jag själv min målning offentligt har kollat , och de tycker att det är ok. Bra reklam för Liljevalchs vårsalong 2021, jag var en av 174 målningar, eftersom det var tillåtet att höra 5 stycken. Jag satsade på ett kort och skrev en liten bit historia. Detta är mitt tidsdokument och jag är glad för det, har kämpat hårt några år och fortsätter mot en ny tid. Vi håller avstånd och det kommer förmodligen bli grupper om ett antal . Som besöker till att börja med. Men såklart vill alla att det kommer bli öppet med allt. Ett steg i taget. Tålamod. Jag skriver nu enbart för mitt tidsdokument, som är konst. Jag är nu en etablerad konstnär med stolthet och glädje jag för andra gången i min konstnärsroll beträder den vackra hallen på Liljevalchs. Kort om det hela: Pablo Picasso var min inspiration och kompositionen är : les Femmes dauvig’non 1907 av Pablo Picasso. Men detta är min egen i nuet, 2020” tolkning. Om ni läser om honom förstår ni det komplexa i det hela, hans hat och kärlek till kvinnor, ett begär, och den tidens syn på kvinnor . Historia finns för att se och uppleva och lära . Historia ,konst ,och konsthistoria architectur och dekormåleri design är min passion. tecknar inför och just nu håller jag på med nya studier inför …. ja den som väntar får se. Välkommna i april förmodligen

Femmes du monde 2020 av Leila Lagrèn
Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *